Dag 2: Bid voor de kerk

Deze week vieren we de gebedsweek. 5 dagen lang staan we stil bij specieke thema’s. Vandaag:

Bid voor de kerk - Op basis van de video van Judith Damstra

Deze week bidden we voor hele specifieke thema’s. Wist je dat je daarvoor de Heilige Geest mag vragen wat je mag bidden? Als je een thema in gedachten hebt, betrek de Geest erbij, want Hij laat je zien hoe God werkt.

En bid bovendien met alle soorten van bidden en smeken, bij alles wat zich voordoet. Laat je daarbij leiden door de Heilige Geest. Let er op dat je dat doet. Bid zonder ophouden voor alle gelovigen. Efeze 6:18

God wil dat je komt zoals jezelf. Dat je alles meebrengt, ook als je het moeilijk hebt. Hij wil weten hoe het met je gaat. Bid vanuit dankbaarheid, want dat verandert je perspectief op de dingen.

De kerk

Vandaag bidden we voor de kerk, de gemeente. Ook daarvoor mag je beginnen met danken. Dank voor de gemeente, dank voor de faciliteiten die we hebben, dank voor de mensen die we via de kerk mogen bereiken. En bid ook voor de kerk: Bid voor eenheid, voor groot geloof, voor vrucht, voor de teams en de Connectgroepen. En vraag de Heilige Geest waarvoor je nog meer mag bidden.

Meer van dit

Deze week vieren we de gebedsweek. 5 dagen lang staan we stil bij specieke thema’s en zoeken zo God op. Met elke dag een video, blog en meer. Wil je de video van Judith bekijken en ook de andere video’s zien? Ga snel naar de Redemption app.

Meer onderwijs ontvangen over hoe je Geestgeleid leeft in plaats van het leven op basis van je eigen ik? Luister dan naar het Woord dat Roos ontving en preekt in Amersfoort: My way of the highway?

Wil je echt een grote stap zetten in Geestgeleid leven en luisteren naar wat God zegt? Luister dan de tweedelige serie die Cody preekte in Rotterdam: Hoe durf je het? - 1, Hoe durf je het? - 2

Vorige
Vorige

Dag 3: Bid voor je familie en vrienden

Volgende
Volgende

Dag 1: Bidden begint met danken